Uitstapje: Opnames van Simone Kleinsma bij Collegetour bijwonen

31 januari 2018 Boom Chicago Amsterdam

Ik ben musicalliefhebber in hart en nieren. Musicals staan dan ook centraal op deze blog, maar soms durf ik het ook aan om naar iets anders te gaan. Voor de afwisseling en om te experimenteren stap ik uit mijn comfortzone, want een opera, klassiek concert, ballet of toneelstuk kan toch ook best leuk zijn? Mijn belevenissen beschrijf ik in deze rubriek. 

Op 31 januari 2018 werd de Collegetouraflevering van Simone Kleinsma in Boom Chicago opgenomen en daar was ik bij. Het was leuk om te zien hoe het er achter de schermen bij tv-opnames aan toe gaat en het kan nooit kwaad om meer te weten te komen over musicalgrootheid Simone Kleinsma.

Simone op de praatstoel

Collegetour is het programma waarbij het publiek vragen mag stellen aan de gast, maar natuurlijk heeft presentator Twan Huys zelf ook wat vragen en fragmenten voorbereid. Zo kwam natuurlijk bijzonder vaak Joop van den Ende voorbij. Zelf had ik geen vraag, maar ik vond het interessant om de vragen van het publiek te horen. Ik weet niet heel veel van Simone Kleinsma, maar voor mijn gevoel werd er weinig nieuws verteld in het programma.

Simone Kleinsma vind ik zeer sympathiek, na shows is ze altijd helemaal zichzelf en gewoon een nuchtere Amsterdammer. Ik vond het dan ook jammer dat ik het gevoel kreeg dat het vandaag allemaal een beetje gemaakt was. Het was alsof ze haar eigen rol vertolkte voor tv, maar misschien hoort dat ook gewoon bij het tv-wereldje?
Overigens was het interessant om het programma thuis op tv te kunnen kijken. Het viel mij op dat er slechts een paar kleine dingen weggeknipt waren en het meeste vragen behouden waren voor de uitzending.

Collegetour bijwonen een aanrader?

Het is echt een aanrader om de opnames van Collegetour bij te wonen. Er komen altijd veel bekende artiesten voorbij en zo zit er vast iemand bij die je bewondert en een vraag wilt stellen. Ik had zelf geen vraag, maar vond het erg interessant om te zien hoe alles achter de schermen bij zo’n televisieprogramma in zijn werk gaat. Bovendien bewonder ik Simone Kleinsma zeker en is een gelegenheid om haar te zien en meer over haar te weten te komen altijd leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Vragen? Tips? Samenwerken? Adverteren? Mail naar: redactie@missmusical.nl
  2. Over Missmusical.nl
  3. Musicals 2018/2019
  4. Privacyverklaring
  5. Disclaimer