Nieuws: Win meet & greet bij Cats de musical

Cats de musical houdt een speciale dierendagactie: je maakt namelijk kans op een meet & greet me de katten van Cats!

Met nog minder dan drie maanden tot aan de Europese première van de Engelstalige musical CATS, 20 december aanstaande in het Amsterdamse RAI cats winnenTheater, neemt de ‘catmania’ in Nederland toe. Gelukkig kunnen honden en katten het af en toe goed samen vinden en natuurlijk vooral op Werelddierendag!

Dierendagactie: maak kans op een meet & greet

In verband met Werelddierendag maakt iedereen die op donderdag 4 oktober tickets boekt via Eventim of bij de desbetreffende theaters kans op een exclusieve meet & greet tijdens de pauze van de voorstelling. Ontmoet de katten en ga er mee op de foto!

Speeldata

De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt voor slechts 7 weken naar Nederland. Van 20 december 2018 t/m 13 januari 2019 in het Amsterdamse RAI Theater. Van 15 januari t/m 27 januari 2019 in het Rotterdamse Luxor Theater. Van 9 t/m 14 april 2019 in MartiniPlaza in Groningen en in de Paasweek van 17 t/m 22 april 2019 in het Chassé theater in Breda.

Backstage bij Cats

Cats neemt je elke keer mee achter de schermen van de musical, zo kun je meer leren over het maken van de kostuums, de choreografie en hoe de audities van de musicals gaan. De filmpjes kun je hieronder bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Vragen? Tips? Samenwerken? Adverteren? Mail naar: redactie@missmusical.nl
  2. Over Missmusical.nl
  3. Musicals 2018/2019
  4. Privacyverklaring
  5. Disclaimer