Nieuws: prinses Amalia schrijft een musical

Foto: Jeroen van der Meyde

Prinses Amalia heeft samen met een goede vriend de musical Het Kerstklooster geschreven. Trijntje Oosterhuis zal de hoofdrol gaan spelen en de musical is in december te zien in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag.

Het verhaal van de musical Het Kerstklooster

De musical wordt beschreven als een muzikale kerstkomedie en vertelt het verhaal van de Orde van de Vrije Kerstfeeën Nederland, een amalia musicalkerstklooster dat in de problemen komt. In het kerstklooster breiden alle feeën en elfjes kerst voor, maar er zijn te weinig aanmeldingen waardoor het voortbestaan van het kerstklooster in gevaar komt. De oude garde gaat weg, maar er zijn weinig nieuwe elfjes en feeën. Ze houden een grote auditieavond en alles lijkt even goed te gaat, totdat de nieuw stagefee verliefd wordt… Zal het de feeën lukken om alles op tijd voor te bereiden voor kerst?

Benieuwd naar de musical?

De musical wordt op 10 december 2019 opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag. Helaas is de musical al helemaal uitverkocht en kun je dus niet zien waar prinses Amalia aan mee heeft gewerkt. Jammer, maar alle informatie over de musical Het Kerstklooster lees je hier. Ik ben toch echt benieuwd of onze kroonprinses nog meer musicals gaat schrijven, wat zou dat leuk zijn!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Vragen? Tips? Samenwerken? Adverteren? Mail naar: redactie@missmusical.nl
  2. Over Missmusical.nl
  3. Musicals 2018/2019
  4. Privacyverklaring
  5. Disclaimer