Disclaimer

Disclaimer
De artikelen op deze site zijn door mij met zorg samengesteld, er rust dan ook auteursrecht op deze site. Niks van missmusical.nl mag zonder toestemming overgenomen worden. Bij het overnemen van enkele zinnen of een afbeelding op uw site, dan moet dit altijd in citaatvorm met bronvermelding. Het moet ten alle tijden duidelijk zijn dat de oorspronkelijke informatie van missmusical.nl komt, dit moet vermeld worden met naam en met een linkje naar deze site.
De informatie op deze website heb ik zorgvuldig samengesteld. Bij eventuele gesponsorde inhoud of gebruikte bronnen, wordt dit altijd onder de artikelen vermeld. Op de site wordt gebruik gemaakt van eigen foto’s, rechtenvrije afbeeldingen (van o.a Pixabay) en persfoto’s. Mocht u toch een foutje in de inhoud of bronvermelding ontdekken, stuur dan een mailtje naar redactie@missmusical.nl.

Fotomateriaal
De wonderschone foto’s die bij veel artikelen staan zijn persfoto’s van de desbetreffende voorstellingen. Deze foto’s worden verstrekt door de producenten van de voorstellingen. Natuurlijk vermeld ik daar altijd de naam van de fotograaf bij. Al kan ik dit alleen doen als deze is doorgegeven door de producenten.
Ik maak er altijd een taak van om de fotograaf bij de mooie foto’s te vermelden. Als er geen naamsvermelding bij staat, dan is deze niet doorgegeven/bekend of heb ik de foto zelf gemaakt. Mocht er onverhoopt een naam verkeerd vermeld zijn bij een foto, neem dan contact met mij op (via redactie@missmusical.nl) en dan verander ik dit zo snel mogelijk

Privacyverklaring
Hier lees je de privacyverklaring van missmusical.nl.

Affaliatelinks
Hier lees je het beleid met betrekking tot affaliatelinks.

  1. Vragen? Tips? Samenwerken? Adverteren? Mail naar: redactie@missmusical.nl
  2. Over Missmusical.nl
  3. Musicals 2018/2019
  4. Privacyverklaring
  5. Disclaimer