Blog: musicalspullen verzamelen op de Uitmarkt en het Uitfestival

Het begin van het nieuwe culturele seizoen, dat betekent: musicalfoldertjes en -prullaria verzamelen! Het laatste weekend van augustus was de Uitmarkt in Amsterdam en het eerste weekend van september was het Uitfestival in Den Haag. Beide culturele evenementen luiden het begin van het culturele seizoen 2018/2019 in. Ik ging er heen om musicalspullen en ander leuk materiaal te verzamelen.

De Uitmarkt: musical sing a long, folders en repetities

Ik hou van de Uitmarkt in Amsterdam! Je kunt er de repetities van de musical sing a long bewonderen en ondertussen langs alle leuke musicalkraampjes lopen. Stiekem hou ik ook uitmarkterg van de uitgeverijkraampjes, waar je goedkope boeken en tijdschriften kan scoren.

Helaas had ik ook dit jaar geen tijd om ’s avonds de musical sing a long bij te wonen, maar kon ik al wel een deel van de repetities zien en dat was erg leuk. Uiteindelijk heb ik de sing a long op tv gekeken. Natuurlijk heb ik veel reclame materiaal ingeslagen: foldertjes van nieuwe musicals, een poster van Stil in Mij, een tas van Soldaat van Oranje en nog veel meer! Ik hou echt van die prullaria!

Daarnaast heb ik ook nog wat boeken gekocht én twee tijdschriftabonnementen afgesloten, want op de Uitmarkt is alles extra goedkoop.

Het Uitfestival: foldertjes en optredens

Ook in Den Haag is er een opening van het culturele seizoen. Er zijn verschillende optredens op veel locaties en op zondag was er ook een grote markt, waar ik weer veel foldertjes kon verzamelen. Ook nu kwam ik weer terug met een hoop musicalprullaria en ben ik op de hoogte welke theaters in Den Haag ik echt eens moet bezoeken.

Kortom, ik kan weer wat foldertjes en spullen aan mijn musicalverzameling toevoegen. Ook kan ik niet wachten om weer wat musicals te bezoeken, want al die voorproefjes maakten erg nieuwsgierig! De Uitmarkt (of anders het Uitfestival in Den Haag) is een echte aanrader voor elke musicalliefhebber en het is geheel gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Vragen? Tips? Samenwerken? Adverteren? Mail naar: redactie@missmusical.nl
  2. Over Missmusical.nl
  3. Musicals 2018/2019
  4. Privacyverklaring
  5. Disclaimer